Nieuws

Miral Security Services

🔐Uw Partner in Beveiliging 🔐

We zijn verheugd om ons bedrijf, Miral Security Services, aan u voor te stellen, een nieuwe speler binnen de beveiligingsbranche! Momenteel zijn we actief in het leveren van hoogwaardige beveiligingsprofessionals onder de vlag van Miral Bedrijfsdiensten. Onze toegewijde teams zijn momenteel actief bij een spannend project in Amstelveen, en vanaf januari zullen we onze diensten uitbreiden naar Hoofddorp voor onze gewaardeerde klanten.

Miral Security Services heeft één duidelijk doel voor ogen: het beveiligen van uw kostbare bedrijfspand. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder receptiediensten en objectbeveiliging met BHV-taken. Heeft u een object dat 24/7 toegankelijk is en wilt u buiten kantoortijden de geruststelling van een beveiligingsprofessional? Neem contact met ons op!

Wat onderscheidt ons? Wij werken uitsluitend met professionals die een passie hebben voor hun vak en waarbij uitmuntende kwaliteit hoog in het vaandel staat. We zijn er trots op samen te werken met partners in de beveiligingssector, waarbij we onze krachten bundelen om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen.

Miral is opgericht door een professional met jarenlange ervaring in management en een grenzeloze ambitie. Groei is ons motto, maar kwaliteit is onze prioriteit. U kunt erop vertrouwen dat Miral Security Services zich volledig inzet voor de veiligheid van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op:

📧 E-mail: sales@miral-securityservices.nl
📞 Telefoon: 06-22187088
🌐 Website: www.miral-securityservices.nl 

Samen streven we naar een veiligere toekomst voor uw bedrijf. Laten we de krachten bundelen!

Samenwerking ISMS BV

Geweldig nieuws om te delen! Vandaag is een bijzondere dag, want we hebben officieel getekend met onze gewaardeerde samenwerkingspartner, ISMS BV 🎉 Samen met hen gaan we de wereld van beveiliging versterken, strevend naar eerlijke tarieven en topkwaliteit.

Met trots willen we Emrah Yasar en Marcel Bal bedanken voor deze geweldige kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie. 🙏

Samen zullen we nieuwe hoogten bereiken in de beveiligingsbranche. Op naar een succesvolle toekomst vol innovatie en samenwerking!